úterý 24. května 2016

Společné šití, aneb měsíc se nám chýlí ke konci..

.. a já mám u sebe už 2 nádherné panely Ptáčků v hnízdě. Obě dvě švadlenky chválím, protože aplikace jsou krásně vymazlené a nádherné. Už teď se máte nač těšit, až Vám poodkryji fotky od dam :-). A určitě přibydou další.. přeci jen nás šije víc ;-)

Také hlásím, že máme v partičce novou švadlenku Jitku, která ušila hnedle dva panely najednou, aby nás dohnala. Na ten první se můžete zpětně podívat do společných panelů. A propo, také byla první, která mi odeslala i druhý panel. Tak mě tak napadá:  první švadlenka, která ušije a odevzdá měsíční práci vybírá téma panelu, tak zda by neměla vybrat i to, jestli  budeme šít 1 či 2 panely, abychom deku zvládly do Vánoc a vy ji případně mohly někomu darovat .. Co myslíte?

Rychle běžím pracovat, abych neměla prostoje :-)
Krásně tvořte :-)
A.

6 komentářů:

  1. Už se těším na víkend, zatím jsem ani nezačala, ale už mám vytištěno a nachystáno :).

    OdpovědětVymazat
  2. Stále nestíhám ! Ale pokud přidáš dva panely najednou, může se každá švadlenka rozhodnou, jakou rychlostí bude šít.Byl by to krásný vánoční dárek. Ať napíšou ostatní svůj návrh.
    Zdravím.Marie

    OdpovědětVymazat
  3. Dobrý večer všem...2 obrázky by byly super
    Jitka

    OdpovědětVymazat
  4. Já se připojuji k Marušce, také nestíhám, ale já si to klidně natáhnu, ale ostatní brzdit nechci. Iva

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj Aničko - už je mám na blogu. Moc zdravím a přeji hezkou neděli. Iva

    OdpovědětVymazat
  6. Krásný den všem, dobře .. domluveno. Budu uveřejňovat 2 bločky a je na každé z nás, jak rychle bude šít. Ke každému obrásku vytvořím samostatný blog, takže si obrázky můžete jednoduše srovnat :-)

    OdpovědětVymazat