úterý 3. května 2016

2. kolo - Ptáčci v hnízdě

Krásný podvečer,

předem se moc omlouvám, za maličké zpoždění :-).
Dneska vložím prozatím 3 fotografie, s ušitým prvním zadáním Ptáčků ve větvích. Jsou krásné, jak samy uvidíte :-). Barvičky jsme všechny tři ladily do jemných tónů, takže je moc těším, co vymyslí vytvoří další dvě dámy, které ještě fotečku neposlaly..
Mno, ale teď .. teď jdeme na další zadání.
První, kdo měl ušito, byla Verča, proto vybírala další panel. Chtěla Ptáčky v hnízdě, tak doufám, že se Vám budou líbit. Opět jsem základní vzor udělala silnou fixou a možné doplňkové zdobení slabou.. Je to jen takový maličký návod.. Panel ušijte 30 cm vysoký a 40 široký (plus přídavky na švy). Na spodní stranu přijde opět patchworkový vzor..
Tak a tady je máme :



A ještě nám chybí patchworkové zadání. Nyní si zděláme zbytečky, které bychom jinak vyhodily. Budeme šít crazy patchwork. Styl a sešívaní nechám na Vás .. jen si hezky pohrajte, a i když je to namáhavější, tak čím menší kousky, tím hezčí ;-). Budeme šít 4 čtverce o velikosti 10x10 cm (plus přídavky na švy). Můžete použít všude stejný vzor, nebo pokaždé jiný..


Pokud budete potřebovat něco doladit, klidně piště a hlavně šijte s láskou :-)
A.

2 komentáře:

  1. Bloček je krásný, líp by se vyšíval, musím to nějak namyslet, jak to nakombinuji :). Ty čtverečky asi nechám vcelku, aby to deku sjednotilo, ještě uvidím.

    OdpovědětVymazat
  2. Pro mě byl tento bloček ten nej.. také jsem přemýšlela, že by se dalo hnízdo přiznat, jako aplikace a jen vyšít to třepení.. Fantazii se meze nekladou ;-)

    OdpovědětVymazat