pondělí 27. ledna 2020

Madagaskar

Nikolka miluje zvířátka, tak proč jí je nedopřát 😉. Před časem jsem na primalatky na fb koupila krásný úplet Madagaskaru.. a plán byl původně jiný, mělo být body a legíny, jenže Nikolka je šikovná a plenky nenosí, tak jsme zrušily i bodýčka, aby si mohla sama dojít dle potřeby na nočník, a musel přijít záložní plán. A ten byl naštěstí snadný. Niki měla samá kombinézová pyžama, která jsou už pro ni nepraktická, takže teď je na mamince, aby dodělala do zásoby ty klasické, které si umí malá  sama obléknout.

Takže? Hurá na pyžama 😂😂. A zbytky přeci nevyhodím, tak začínám šít o číslo větší kalhotky, protože z těch lidí už nám to méně taky vyrůstá ..


Mno a v sobotu byl v primalatkach v Jabloneckem skladu mini výprodej na zbytky, tak jsem taky něco ulovila.. mno co bych psala. Hned jsem střihla na pyžamo, které ještě není zcela hotové.. a ze zbytků ušila kalhotky pro mě a dvoje pro Nikolku. Jedny jsou tedy nastavované, ale myslím, té to vůbec nevadí.. 



Jen si tak říkám, té se zkusím podívat po nějakém střihu na dětské ponožky.. zda vůbec je, abych zužitkovala ty zbytky i jinak 😉😂

Hezké tvoření, Anna

3 komentáře:

  1. Anicko neodhadnu velikost, jakou ma Nikolka, ale Caramilla ma strih na ponozky od malych po panske. Vyzkouseno. J.

    OdpovědětVymazat
  2. Aničko, jsi moooc šikovná. Jen tak dál, využiješ každý zbyteček.

    Ale nějak nechápu, co to za slovo se rozšiřuje po internetu. Mno. Co to je?:-)))) U tebe ho vídám velmi často, sem tam na něj narážím i jinde. Jakési divné no:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Nikolka už má pěknou výbavičku. Jsi šikovná, Aničko. M.

    OdpovědětVymazat